Tonton Dan Download Soulmate Hingga Jannah 2017

Tonton Dan Download Soulmate Hingga Jannah 2017 | Filem bergenre komedi dan romantik bertajuk Soulmate Hingga Jannah dilakonkan oleh beberapa pelakon hebat di Malaysia iaitu Taufik Batisah, Erra Fazira, Raja Ilya, Douglas Lim, Reen Rahim dan ramai lagi. Filem ini telah diarahkan oleh pengarah terkenal masakini iaitu Prof Madya A. Razak Mohaideen dan diterbitkan oleh Infinitus FiTa Studios Sdn Bhd. Tonton Dan Download Soulmate Hingga Jannah Soulmate Hingga Jannah mengisahkan tentang seorang gadis kampung iaitu Rokiah yang penuh bersemangat selepas mendapat tahu dirinya diterima bekerja di sebuah syarikat korporat di Kuala Lumpur. Malangnya, dia terpaksa bekerja di bawah seorang bos yang tersangat kejam iaitu Azmeer yang merasakan dirinya "En Sempurna".

Semakin lama Rokiah bekerja di situ, Azmeer mula menunjukkan rasa positif terhadap dirinya yang mengingatkannya kepada arwah isterinya iaitu Khalisa. Azmeer mula berada di dalam dilema kerana dia sudah berjanji kepada isterinya yang dia tidak akan sesekali jatuh cinta dan mendirikan rumahtangga bersama wanita lain.

Tonton Dan Download Soulmate Hingga Jannah

Ingin tahu apa yang akan terjadi seterusnya? Apa kata korang Tonton Dan Download Soulmate Hingga Jannah 2017 yang dikongsikan oleh myfakta menerusi pautan online di bawah ini khas buat tontonan para pengunjung setia blog ini.

TONTON | DOWNLOAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *