Tonton Dan Download Jalan Balik Surau

Tonton Dan Download Jalan Balik Surau | Sebuah telefilem yang akan bersiaran di TV3 pada malam ini (ketika artikel ini ditulis) berjudul Jalan Balik Surau dibarisi oleh beberapa pelakon hebat di Malaysia antaranya Hafidz Roshdi, Saharul Ridzwan, Indah Emeerlda, Syamim Razi, Shamsul Ghau Ghau dan ramai lagi. Telefilem ini telah diarahkan oleh pengarah terkenal masakini iaitu Hj Md Azman Hj Yahya atau lebih dikenali sebagai Jinggo dan diterbitkan oleh JS Pictures Sdn Bhd. Tonton Dan Download Jalan Balik Surau Jalan Balik Surau berkisar mengenai di dalam kepekatan malam, aku merenung jalan balik surau yang sudah lama tidak dilalui orang kampung Kemenyan. Ada orang yang mengatakan, ada penunggu di sepanjang jalan itu.

Selepas cucu aku yang terpaksa balik kampung merungkaikan perkara sebenar apa yang terjadi. Aku beranikan juga walau sebenarnya aku tak berapa berani. Pada mulanya, tidak ada apa yang terjadi. Akan tetapi, lama- kelamaan aku mula merasa seperti ada sesuatu yang menumpang di belakang badan aku.

Tonton Dan Download Jalan Balik Surau

Ingin tahu apa yang akan terjadi seterusnya? Apa kata korang Tonton Dan Download Jalan Balik Surau yang dikongsikan oleh myfakta menerusi pautan di bawah ini khas buat tontonan para pengunjung setia blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *