Sinopsis Jula Juli Bintang Cinta Astro

Sinopsis Jula Juli Bintang Cinta Astro | Sebuah telefilem bergenre romantis yang akan menyinari malam minggu berjudul Jula Juli Bintang Cinta dilakonkan oleh beberapa pelakon terkenal masakini antaranya Zizan Razak, Mira Filzah, Adriana Adnan, Ameerul Afendi dan ramai lagi. Telefilem ini telah diarahkan oleh Osman Ali dan diterbitkan oleh Nuansa Sdn Bhd. Sinopsis Jula Juli Bintang Cinta Tanpa perlu membuang masa, apa kata kita terjah Sinopsis Jula Juli Bintang Cinta Astro yang dikongsikan oleh myfakta di bawah ini khas buat pembacaan para pengunjung setia blog ini khususnya para peminat telefilem.

Sinopsis Jula Juli Bintang Cinta

Jula Juli Bintang Cinta mengisahkan tentang dua orang gadis yang bekerja di sebuah kilang. Mereka telah memenangi percutian menginap di hotel mewah di Langkawi. Sebaik sahaja tiba di sana, mereka mereka mula bergaya seperti anak orang kaya.
Ingin tahu apa yang akan berlaku seterusnya? Jangan lupa untuk menyaksikan telefilem yang bertajuk Jula Juli Bintang Cinta pada jam 9 malam hari Sabtu yang bertarikh 25 Mac 2017 hanya di Astro Citra dan Astro Mustika HD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *