Sinopsis Jalan Balik Surau TV3

Sinopsis Jalan Balik Surau TV3 | Sebuah telefilem yang dibuat bersempena dengan Drama Festival Kuala Lumpur 2017 (DFKL 2017) berjudul Jalan Balik Surau dilakonkan oleh beberapa pelakon terkenal masakini antaranya Hafidz Roshdi, Saharul Ridzwan, Indah Emeerlda, Syamim Razi, Shamsul Ghau Ghau dan ramai lagi. Telefilem ini telah diarahkan oleh Hj Md Azman Hj Yahya (Jinggo) dan diterbitkan oleh JS Pictures Sdn Bhd. Sinopsis Jalan Balik Surau TV3 Tanpa perlu membuang masa, apa kata kita terjah Sinopsis Jalan Balik Surau TV3 yang dikongsikan oleh myfakta di bawah ini khas buat pembacaan para pengunjung setia blog ini khususnya para peminat telefilem.

Sinopsis Jalan Balik Surau TV3

Jalan Balik Surau mengisahkan tentang di dalam kepekatan malam, aku merenung jalan balik surau yang sudah lama tidak dilalui orang kampung Kemenyan. Ada orang yang mengatakan, ada penunggu di sepanjang jalan tu.

Selepas cucu aku yang terpaksa balik kampung merungkaikan perkara sebenar apa yang terjadi. Aku beranikan juga walau sebenarnya aku tak berapa berani. Pada mulanya, tiada apa yang terjadi Namun, lama- kelamaan aku mula merasa seperti ada sesuatu yang menumpang di belakang badan aku.Ingin tahu apa yang akan berlaku seterusnya? Jangan lupa untuk menyaksikan telefilem yang bertajuk Jalan Balik Surau pada jam 9 malam hari Sabtu yang bertarikh 25 Mac 2017 hanya di TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *