Sinopsis Adiwira Ku 2017

Sinopsis Adiwira Ku 2017 | Sebuah filem yang diadaptasi dari kisah benar bertajuk Adiwira Ku dilakonkan oleh beberapa pelakon hebat di Malaysia iaitu Sangeeta Krishnasamy, Xavier Fong, Wan Azlyn, Farra Safwan, Ahmad Adnin Zidane, Irdina Tasmin, Balqis Sani, Rizal Fahmi dan ramai lagi. Filem ini telah diarahkan oleh pengarah terkenal masakini iaitu Eric Ong. Sinopsis Adiwira Ku 2017 Tanpa perlu membuang masa, apa kata kita terjah Sinopsis Adiwira Ku 2017 yang dikongsikan oleh myfakta di bawah ini khas buat pembacaan para pengunjung setia blog ini khususnya para peminat filem Melayu.

Sinopsis Adiwira Ku 2017

Adiwira Ku mengisahkan tentang Filem yang satu pasukan choral speaking dari Sekolah Menengah Kebangsaan Pinang Tunggal, Baling, yang berjaya menjuarai pertandingan itu pada tahun 2015. Bermacam-macam dugaan dan cabaran yang terpaksa mereka tempuhi untuk memenangi pertandingan itu.
Ingin tahu apa yang akan berlaku selanjutnya? Jangan lupa untuk menyaksikan filem yang bertajuk Adiwira Ku di panggung wayang yang berdekatan dengan rumah anda mulai 16 Mac 2017. Sebelum mengundur diri, admin menyarankan anda tidak download atau memuat turun secara haram di internet kerana tindakan itu boleh membunuh industri seni hiburan tanah air.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *